Wij van Zomer

Team Strand Zomer Nieuwkoop september 2017

Het team van Zomer bezorgt je graag een heerlijke tijd aan het strand van de Nieuwkoopse Plassen. Wij verwennen onze gasten met een goede kop koffie, een smakelijke lunch en een lekkere maaltijd. Daarvan krijgen we zelf ook een zonnig humeur! Wij van Zomer zijn echte levensgenieters. Het recept voor dagelijks geluk? Dat zit ‘m wat ons betreft in een mix van drie bijzondere ingrediënten:

 

1. Mensen om ons heen
Samen genieten, samen mooie momenten meemaken. We willen zoveel mogelijk plaatsgenoten én anderen laten delen in de rijkdom van de Nieuwkoopse Plassen. Van jeugdige gelukszoekers tot actieve senioren. Sportievelingen, natuurliefhebbers en terrasjespikkers ontmoeten elkaar bij Strand Zomer. Een uniek plekje in het groen dat iedereen in vakantiestemming brengt!

2. Producten om ons heen
Proef de Nieuwkoopse lekkernijen! We willen in de Zomerse keuken zoveel mogelijk met streekproducten gaan werken. We vinden het leuk om lokale producenten en initiatieven bij ons strandpaviljoen te betrekken. Zo zijn onze sloophouten tafelbladen gemaakt door ML Hout uit Nieuwkoopkoks2016. En dankzij onze samenwerking met onze buurman Hermaline kun je een lunch of diner combineren met een B&B of boottocht. Kunstenaars, artiesten en sportverenigingen krijgen bij Strand Zomer alle ruimte om met hun passie aan de slag te gaan en dat werkt aanstekelijk!

3. Natuur om ons heen
Wij van Zomer willen onze liefde voor het Nieuwkoopse natuurschoon graag met je delen. De typerende flora en fauna van laagveengronden geven onze omgeving een eigen karakter. Verbaas je over de variëteit aan gras- en rietsoorten rondom ons paviljoen. Bewonder de zonnedauw en dieppaarse orchissen. Spot de purperreiger en hoor de roep van zeldzame moerasvogels. En ja, hij is schuchter, maar je kúnt de otter hier tegenkomen: een unieke ervaring!

We hebben dus alle ingrediënten in huis om je een onvergetelijke zomer aan het strand van Nieuwkoop te bieden. En daar wordt iedereen toch gelukkig van!

Tot zons bij Strand Zomer!

Bekijk foto’sBekijk menukaart

Waarom Strand Zomer

 

 

 

 

  • Loungen aan het water
  • Betaalbaar
  • Super gezellig
  • Groene hart streek producten
  • Veel variatie