Groepsactiviteiten

Wil je een leuk uitje hebben met je team, familie of bedrijf? Laat je uitdagen om de versleutelde gegevens te ontraadselen. Geheime codes lokken je het gebied in om door jullie ontcijferd te worden met de GPS-Escape Tour. Of laat je fysiek uitdagen in een Bootcamp Boost. Of wil je liever met teams op verschillende manieren met GPS door het gebied, fietsend, wandelend, per kano of per fluisterboot? Er zijn vele leuke uitjes!
 

Leuk uitje, teambuilding of “heidag”?

We verzorgen graag in samenwerking met UitjeNieuwkoop een leuk uitje, teambuilding of “heidag” voor jouw groep of team. passend bij elke portemonnee. Neem vrijblijvend contact op met info@strandzomer.nl.

Een aantal voorbeelden:

Een Escape Tour in plaats van een room! Je gaat met je team in een elektroboot een speurtocht over het water doen. Met gebruik van de GPS en de leidraad vind je de route. Er zijn codes verstopt in het gebied die jullie moeten vinden. Lossen jullie het geheim op?
 

Boot Camp

Met een ervaren trainer gaan jullie verschillende opdrachten aan. Er wordt appèl gedaan op meerdere kwaliteiten; kracht, conditie, reactievermogen, inventiviteit, behendigheid. Kunnen jullie deze uitdaging aan?

Jullie team zoekt (in groepjes) via geheime gegevens met de GPS onderdelen van een Grote Tangram die verspreid over het terrein zijn verstopt. Als deze zijn verzameld, communiceert 1 teamlid via de portofoon vanaf het beginpunt welke tangramvorm gelegd moet worden. Gaat het jullie lukken om de Tangram te leggen door jullie krachten te combineren?
 

Contact

Heb je interesse in een leuk uitje bij Strand Zomer? We zijn weer open vanaf 1 april. Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over een uitje; 0172-601996 of info@strandzomer.nl.

Laatste nieuws

Strand Zomer kersthangers van van Houten &design

Strand Zomer kersthangers van van Houten &design

Missen jullie ons ook al!? Wij jullie wel! Daarom hebben we wat leuks bedacht samen met @vanhoutendesign. Een echte Strand Zomer kersthanger voor in de boom! Het is een limited edition, dus op = op. Je kunt hem bestellen via info@strandzomer.nl en hij kost €7,50...

21 augustus overdag gesloten

21 augustus overdag gesloten

21 augustus zijn we gesloten van 10:00 tot 17:00 uur vanwege een bruiloft. Vanaf 17:00 uur staan we weer voor jullie klaar!

Lekker borrelen of eten?

Dan bent u aan het goede adres bij Strand Zomer. Met de fantastische borrelkaart is er altijd een perfecte match voor u en uw gezelschap!
Reserveer vandaag nog