Groepsactiviteiten

Wil je een leuk uitje hebben met je team, familie of bedrijf? Laat je uitdagen om de versleutelde gegevens te ontraadselen. Geheime codes lokken je het gebied in om door jullie ontcijferd te worden met de GPS-Escape Tour. Of laat je fysiek uitdagen in een Bootcamp Boost. Of wil je liever met teams op verschillende manieren met GPS door het gebied, fietsend, wandelend, per kano of per fluisterboot? Er zijn vele leuke uitjes!
 

Leuk uitje, teambuilding of “heidag”?

We verzorgen graag in samenwerking met UitjeNieuwkoop een leuk uitje, teambuilding of “heidag” voor jouw groep of team. passend bij elke portemonnee. Neem vrijblijvend contact op met info@strandzomer.nl.

Een aantal voorbeelden:

Een Escape Tour in plaats van een room! Je gaat met je team in een elektroboot een speurtocht over het water doen. Met gebruik van de GPS en de leidraad vind je de route. Er zijn codes verstopt in het gebied die jullie moeten vinden. Lossen jullie het geheim op?
 

Boot Camp

Met een ervaren trainer gaan jullie verschillende opdrachten aan. Er wordt appèl gedaan op meerdere kwaliteiten; kracht, conditie, reactievermogen, inventiviteit, behendigheid. Kunnen jullie deze uitdaging aan?

Jullie team zoekt (in groepjes) via geheime gegevens met de GPS onderdelen van een Grote Tangram die verspreid over het terrein zijn verstopt. Als deze zijn verzameld, communiceert 1 teamlid via de portofoon vanaf het beginpunt welke tangramvorm gelegd moet worden. Gaat het jullie lukken om de Tangram te leggen door jullie krachten te combineren?
 

Contact

Heb je interesse in een leuk uitje bij Strand Zomer? We zijn weer open vanaf 1 april. Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over een uitje; 0172-601996 of info@strandzomer.nl.

Laatste nieuws

Paasbrunch, bij u thuisbezorgt! Update: Beide dagen zitten vol!

Paasbrunch, bij u thuisbezorgt! Update: Beide dagen zitten vol!

Update: Beide paasdagen zitten vol! is dat even leuk; met Pasen komen wij de brunch gewoon thuis bezorgen! Upgrade de brunch met een lekker flesje prosecco en/of met een mooi paas boeketje van bloemenschuur Rijlaarsdam. Voor de allerkleinste is er ook nog een mini...

Einde van het seizoen

Het seizoen van Strand Zomer zit er weer op voor dit jaar! We willen graag iedereen onwijs bedanken voor een fantastisch seizoen en we zien jullie graag weer in april 2020!

Uitslag prijsvraag Ladies night Kaleidoscoop

Gisteren stonden wij bij de Ladies Night in de Kaleidoscoop. Wat een gezellige drukte! De ‘ladies’ konden raden hoeveel schelpen er in de pot zaten en zo 2x gratis toegang voor de winterbarbecue winnen op 25 Oktober. Niemand heeft het juiste aantal schelpen geraden,...

Lekker borrelen of eten?

Dan bent u aan het goede adres bij Strand Zomer. Met de fantastische borrelkaart is er altijd een perfecte match voor u en uw gezelschap!
Reserveer vandaag nog