Reserveer online

Vul het formulier in om te reserveren. De reservering is definitief, zodra je een bevestiging van ons hebt ontvangen. Let op: wij bevestigen zelf de reservering via de mail, dit betreft dus geen automatisch bericht. Als je voor de dag zelf wilt weten of er plek is en/of wilt reserveren, kun je beter bellen naar 0172-601996.

  • :

Laatste nieuws

Paasbrunch, bij u thuisbezorgt! Update: Beide dagen zitten vol!

Paasbrunch, bij u thuisbezorgt! Update: Beide dagen zitten vol!

Update: Beide paasdagen zitten vol! is dat even leuk; met Pasen komen wij de brunch gewoon thuis bezorgen! Upgrade de brunch met een lekker flesje prosecco en/of met een mooi paas boeketje van bloemenschuur Rijlaarsdam. Voor de allerkleinste is er ook nog een mini...

Einde van het seizoen

Het seizoen van Strand Zomer zit er weer op voor dit jaar! We willen graag iedereen onwijs bedanken voor een fantastisch seizoen en we zien jullie graag weer in april 2020!

Uitslag prijsvraag Ladies night Kaleidoscoop

Gisteren stonden wij bij de Ladies Night in de Kaleidoscoop. Wat een gezellige drukte! De ‘ladies’ konden raden hoeveel schelpen er in de pot zaten en zo 2x gratis toegang voor de winterbarbecue winnen op 25 Oktober. Niemand heeft het juiste aantal schelpen geraden,...

Lekker borrelen of eten?

Dan bent u aan het goede adres bij Strand Zomer. Met de fantastische borrelkaart is er altijd een perfecte match voor u en uw gezelschap!
Reserveer vandaag nog