Nieuws

 • Openingsmaand aanbieding

  Nog heel eventjes en dan staat het team van Strand Zomer weer voor jullie klaar.

  Omdat Strand Zomer een nieuwe eigenaar heeft, hebben wij een leuke actie in de hele maand april: 3 gangen voor maar €27,50!

  Graag tot ziens.

 • We zijn gesloten en gaan 3 april 2019 weer open!

  We hebben weer een mooi en warm seizoen gehad! Gezellige gasten, feestelijke groepen en leuke bands. We willen alle gasten bedanken voor hun waardering, hun lach en traan en betrokkenheid bij Strand Zomer.

  Ons geweldige team heeft dit mogelijk gemaakt! Caspar, Petra, Sterre, Sofia, Sacha, Ilse, Yorben, Priscilla, Laurens, Shania, Kaj, Bauke, Jelle, Emma, Myrthe, Damian, Pauldaan, Ilona, Vera, Silke, Demi, Tess, Lizzy en vanuit de keuken onze chef-kok Willem, Madelon, Helma, Wim, Rowin, Arno: allemaal enorm bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

  Graag zien we jullie vanaf 3 april volgend jaar weer!

 • Nazomer en afscheid….

  Kom nog even lekker genieten van de laatste zonnestralen bij Strand Zomer! De komende twee woensdagen is er weer het driegangenverrassingsmenu voor €17,50. En op zondag 30 september, de laatste dag dat we open zijn dit seizoen, zorgt het professionele loungeduo Hear Hear vanaf 15.30 uur voor prachtige live muziek en een heerlijke sfeer.

  Tsja, en dan nog even dit. Na vier mooie seizoenen hebben we besloten om Strand Zomer over te dragen. Onze droom is verwezenlijkt en er staat een geweldige strandtent met een leuk team op een fantastische plek. Veel gasten waarderen het heerlijke eten, de unieke locatie en onze vriendelijkheid naar hen toe. Tijd om onze zinnen weer ergens anders op te zetten.

  We hebben een mooie opvolger gevonden in onze eigen Madelon van ‘t Kruis, die nu kok bij ons is. Wij hebben er vertrouwen in dat zij Strand Zomer zal voortzetten in “dezelfde stijl met een eigen smoel”. Wij vinden het bijzonder fijn dat zij hiermee als jonge ondernemer uit de buurt de volgende stap met Strand Zomer kan maken. Natuurlijk wensen we Madelon en haar team heel veel succes!

  Graag bedanken we jullie voor jullie gezelligheid, de waardering en het vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven om Strand Zomer tot een succes te maken. Wellicht zien we jullie komende weken nog even om een hand te geven.

  Han en Rietje

 • Dinsdag 21 augustus extra geopend van 10.00-17.00 uur

  We zijn aanstaande dinsdag 21 augustus extra geopend van 10.00-17.00 uur. Er zijn drankjes, gebak, ijs en snacks te krijgen. Woensdag tot en met zondag zijn we zoals normaal weer geopend van 10.00-22.00 uur.

 • BBQ Big Green Egg woensdag 22 augustus Zalm €18,50 Bavette biefstuk €19,50

  Woensdag 22 augustus maakt Van Dijk Culinair zalm en biefstuk op de Green Egg BBQ. De zacht gebakken zalmfilet wordt geserveerd met hollandaise schuim en een antiboise van tomaat €18,50. Ook zal hij Bavette met zomergroenten serveren €19,50. Vegetarisch is ook mogelijk. Graag uiterlijk de dinsdag vóór 17.00 uur reserveren bij Han 06-21877570, dan kunnen we zorgen dat er voldoende te smikkelen is! Geef dan ook aan als je vegetarisch wilt eten. Het is dan niet mogelijk om van de kaart te eten.

 • Live Acoustic Summer Session 26 augustus: Dad’s Army

  Tijdens de Strand Zomer Summer Session van augustus, kun je genieten van de band Dad’s Army bij Strand Zomer. Dad’s Army is een swingende liveband die muziek speelt uit met name de jaren ’70, ’80 en ’90. Denk aan Paul Weller, Hot Chocolate, David Bowie en The Clash maar ook aan Gavin DeGraw en Coldplay. De leden van de viermansband zijn Marco (bas, zang), Sanne (drums), René (gitaar, zang) en Freek (piano, toetsen, saxofoon, zang). Het optreden begint om 15.30 uur en is gratis.

 • Woensdagavond 15 augustus gesloten: personeelstekort in de keuken

  Helaas zijn we woensdagavond 15 augustus gesloten vanwege personeelstekort in de keuken. Daarna zijn we de rest van de week gewoon weer open van 10.00-22.00 uur. Natuurlijk zien we jullie dan graag weer om te genieten van de heerlijke plek!

 • BBQ met zalm of big!!! angus burger woensdag 8 augustus

  Woensdag 8 augustus maakt Van Dijk Culinair zalm en burger op de Green Egg BBQ. De zacht gebakken zalmfilet wordt geserveerd met hollandaise schuim en een antiboise van tomaat €18,50. Ook zal hij Big!!! angus burgers garen (€12,50) inclusief friet en salade. Vegetarisch is ook mogelijk. Het is dan niet mogelijk om van de kaart te eten. Graag uiterlijk de dinsdag vóór 17.00 uur reserveren bij Han 06-21877570, dan kunnen we zorgen dat er voldoende te smikkelen is! Geef dan ook aan als je vegetarisch wilt eten.

 • Maandag 6 en dinsdag 7 augustus extra geopend van 10.00-17.00 uur

  Wegens aanhoudende zomertemperaturen zijn we aanstaande maandag 6 en dinsdag 7 augustus extra geopend van 10.00-17.00 uur. Er zijn drankjes, gebak, ijs en snacks te krijgen. Woensdag tot en met zondag zijn we zoals normaal weer geopend van 10.00-22.00 uur.  Woensdag 8 augustus hebben we een BBQ met keuze uit zalm (18,50 ) of een angus burger (12,50) Kom lekker genieten van de mooie omgeving en de relaxte sfeer!

 • As maandag 30 en dinsdag 31 juli zijn we gesloten

  Aanstaande maandag 30 en dinsdag 31 juli gaan we na de verzengende temperaturen op adem komen en zijn we gesloten. Daarna zijn we zoals gewoonlijk geopend van 10.00-22.00 uur. Graag zien we je bij Strand Zomer!

 • USA Spareribs woensdag 1 augustus €19,50

  Woensdag 1 augustus zorgt Van Dijk Culinair bij Strand Zomer voor USA spareribs. Deze overheerlijke malse ribs hebben 6 uur gegaard en zijn in drie smaken te krijgen: €19,50 inclusief friet en salade. Vegetarisch is ook mogelijk. Het is dan niet mogelijk om van de kaart te eten. Graag uiterlijk de dinsdag vóór 17.00 uur reserveren bij Han 06-21877570, dan kunnen we zorgen dat er voldoende te smikkelen is! Geef dan ook aan als  je vegetarisch wilt eten.

  Aanstaande maandag 30 en dinsdag 31 juli gaan we op adem komen en zijn we gesloten. Daarna zijn we zoals gewoonlijk geopend van 10.00-22.00 uur. Graag zien we je bij Strand Zomer!

 • Big Green Egg BBQ bij Strand Zomer €22,50 !!!

  Komende woensdagen 25 juli, 1 augustus en woensdag 8 augustus organiseren we een Big Green Egg BBQ bij Strand Zomer voor € 22,50.

  Kok Richard van Dijk maakt overheerlijke Tonijn of Bavette (biefstuk) met de geweldige smaak van de Big Green Egg. De tonijn wordt geserveerd met  een antiboise van groene asperges en frites. Bij de bavette liggen gegrilde zomergroenten en frites op het bord. Voor de kids is er een Kidsburger met frites voor €7,50. Vegetarisch is ook mogelijk. Het is dan niet mogelijk om van de kaart te eten.

  Graag uiterlijk de dinsdag vóór 17.00 uur reserveren bij Han 06-21877570, dan kunnen we zorgen dat er voldoende te smikkelen is!

 • As dinsdag 24 juli extra geopend van 10.00-17.00 uur

  Wegens aanhoudende zomertemperaturen zijn we aanstaande dinsdag 24 juli extra geopend van 10.00-17.00 uur. Er zijn drankjes, gebak, ijs en snacks te krijgen. Woensdag tot en met zondag zijn we zoals normaal weer geopend van 10.00-22.00 uur. Kom lekker genieten van de mooie omgeving en de relaxte sfeer!

 • As maandag 16 juli extra geopend van 10.00 – 17.00 uur

  Vakantie en mooi weer! We zijn morgen extra geopend van 10.00-17.00 uur. Er zijn drankjes, gebak, ijs en snacks te krijgen. Woensdagavond 18 juli serveren we huisgemaakt door Noi uit Laos kip-curry of kabeljauw in zoet-zure saus met loempiaatjes en gewokte groenten en rijst voor €15,=. Handig om te reserveren, want op=op!

 • Woensdag 11 en 18 juli (alleen) aziatische daghap Laos €15,=

  Waan je woensdagavond in Laos bij Strand Zomer! Op 11 en 18 juli serveren we (alleen) een heerlijke aziatische daghap voor €15,=. Het gerecht is gemaakt door Noi uit de Meije en bestaat uit 2 loempiaatjes, kip-curry of kabeljauw in zoet-zure saus, gewokte groenten en rijst. Reserveren is nodig, want op=op. Eventueel is er voor de kids kindermenu.

   

 • Compactere Zomermenukaart en woensdagavond 4 juli ’s avonds gesloten

  We starten donderdag 5 juli met de compactere Zomermenukaart! Kom lekker relaxen en genieten van het mooie weer en de prachtige omgeving!

  Wegens tijdelijke onderbezetting in de keuken zijn we woensdag 4 juli ’s avonds gesloten.

 • Zomerkaart en 29 juni vanaf 17.00 uur helaas gesloten

  Door omstandigheden zijn we morgen vrijdag 29 juni helaas gesloten vanaf 17.00 uur. Ook starten we aanstaande woensdag 3 juli met een Zomerkaart. Op deze manier hopen we dat jullie kunnen blijven genieten van Strand Zomer. We hopen op je begrip.

 • OERRR Watersafari Natuurmonumenten woensdag 30 mei 14.30-16.30 uur

  Op woensdagmiddag varen de boswachters van Natuurmonumenten uit vanaf Strand Zomer, de Nieuwkoopse Plassen op. Tijdens de Watersafari van OERRR leren kinderen alles over het ontstaan van de plassen en gaan zij op zoek naar de dieren die in en rondom de Nieuwkoopse Plassen leven.

  Speuren

  Met een verrekijker speur je naar vogels, zoals de buizerd en de aalscholver. Gewapend met een schepnet speur je de sloten af op zoek naar waterdiertjes. Bekijk ze met een zoekkaart en onder een loupepotje of vergrootglas. Ook gaan we onderweg nog aan een kijkje nemen op één van de eilandjes in de Nieuwkoopse Plassen… Superspannend!

  Praktische informatie

  • Prijs: 6 euro voor leden en 9 euro voor niet-leden
  • Voor deze activiteit geldt: minimaal 1 volwassen begeleider per 4 kinderen
  • Let op! Het bezoekerscentrum is NIET het startpunt van deze activiteit. We vertrekken vanaf de aanlegsteiger bij Strand Zomer, Meijepad 4, 2421 AK Nieuwkoop. Bij de brug over het Zuideinde 44 C in Nieuwkoop is een parkeerplaats.
  • We varen met een open fluisterboot die niet overdekt is. Pas je kleding hierop aan.
  • Er zijn zwemvesten beschikbaar voor de kinderen die niet goed kunnen zwemmen. Geef dit wel even aan ons door bij de boeking.
  • Graag 15 minuten vantevoren aanwezig zijn
  • Controleer jezelf op teken na een activiteit in de natuur
  • Is het buiten warm weer? Neem dan zwemkleding mee!

  Boeken via de link met mogelijkheid tot I-deal betaling

  of

  Ga naar www.nm.nl/nieuwkoop

  Klik op het kopje activiteiten
  Selecteer de gewenste activiteit

  Kies bij ‘Wanneer’ gewenste datum

  Klik op Direct aanmelden

  Reken online af met Ideal

 • Kadobon Strand Zomer voor je moeder of jarige vriend/vriendin!

  Gun jij je moeder ook een relaxte tijd bij Strand Zomer? Verras je moeder op moederdag zondag 13 mei met een kadobon van Strand Zomer! Ook een leuk idee voor een vriend of vriendin die jarig is! Een kadobon is €10,= waard.

  Het wordt komende week weer lekker weer. Kom heerlijk genieten van het mooie uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen en het strand met een lekker hapje en drankje en de smakelijke gerechten van onze chef-kok Willem. Reserveren? Bel Han Bruinink: 06-21877570.

 • Acoustic Summer Live zondag 29 april : Ginger Squad

  Het Nieuwkoopse gelegenheidstrio ‘Ginger Squad’ treedt op bij Strand Zomer. Een unieke gelegenheid om hen naast eigen composities ook nummers van o.a. The Police, Bob Marley, Leonard Cohen, Ed Sheran en The Beatles te horen spelen.

  Het trio bestaat uit Jetske Veenstra (piano, zang), Froukje Veenstra (gitaar, cajon, zang) en René Veenstra (gitaar, zang).

  Tussen 15.30 uur en 17.30 uur kunt u bij mooi weer op het terras van hen genieten, en bij minder mooi weer zullen zij binnen hun unieke samenzang ten gehore brengen.

Video