Nazomer en afscheid….

Nazomer en afscheid….

Kom nog even lekker genieten van de laatste zonnestralen bij Strand Zomer! De komende twee woensdagen is er weer het driegangenverrassingsmenu voor €17,50. En op zondag 30 september, de laatste dag dat we open zijn dit seizoen, zorgt het professionele loungeduo Hear Hear vanaf 15.30 uur voor prachtige live muziek en een heerlijke sfeer.

Tsja, en dan nog even dit. Na vier mooie seizoenen hebben we besloten om Strand Zomer over te dragen. Onze droom is verwezenlijkt en er staat een geweldige strandtent met een leuk team op een fantastische plek. Veel gasten waarderen het heerlijke eten, de unieke locatie en onze vriendelijkheid naar hen toe. Tijd om onze zinnen weer ergens anders op te zetten.

We hebben een mooie opvolger gevonden in onze eigen Madelon van ‘t Kruis, die nu kok bij ons is. Wij hebben er vertrouwen in dat zij Strand Zomer zal voortzetten in “dezelfde stijl met een eigen smoel”. Wij vinden het bijzonder fijn dat zij hiermee als jonge ondernemer uit de buurt de volgende stap met Strand Zomer kan maken. Natuurlijk wensen we Madelon en haar team heel veel succes!

Graag bedanken we jullie voor jullie gezelligheid, de waardering en het vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven om Strand Zomer tot een succes te maken. Wellicht zien we jullie komende weken nog even om een hand te geven.

Han en Rietje