We zijn gesloten en gaan 1 april 2018 weer open!

We zijn gesloten en gaan 1 april 2018 weer open!

We hebben weer een mooi seizoen gehad! Gezellige gasten, feestelijke groepen en leuke bands. De 8,1 waardering van De Gouden Pollepel is een fijne erkenning van de inspanningen die we met enthousiasme hebben gedaan. We willen alle gasten bedanken voor hun waardering, hun lach en hun traan en hun betrokkenheid bij Strand Zomer.

Onze geweldige medewerkers hebben dit mogelijk gemaakt. Laurens, Bauke, Iris, Sterre, Sofia, Myrthe, Emma, Florian, Damian, Petra, Yvonne, Caspar, Yorben, Kaj, Jelle, Ilona, Sacha, Paul Daan, Vera, Priscilla, Shania, Ilse en speciaal onze chef-kok Willem met zijn crew Helma, Madelon en Martijn: allemaal enorm bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Graag zien we jullie vanaf 1 april volgend jaar weer!